Alkuaskeleet...pienen festarin tarina.

Rautajärvi Rock

Rautajärvi Rock järjestettiin ensimmäisen kerran v. 2017. Ajatuksena oli järjestää pienen pieni festivaali Rautajärven Rautahovin idyllisessä miljöössä tuttujen bändien kesken. Ensimmäisen Rautajärvi Rockin kattaus koostui sellaisista bändeistä joilla oli jokin sidos paikkakuntaan.

 Lauteilla olivat:

Eesaun Kädet, Romantiikan Rälläkkä, Irtopää, Houserockin´ Fenders sekä Suurkaupungin Haitat
Rautajärvi Rock VOL II järjestettiin v. 2018. Silloin esiintymisvuoron saivat:

Tim Creole & Hot Rods, LU Lörkvist Underground, Jukka Nousiainen sekä Suurkaupungin Haitat

Rautajärvi Rock VOL III v. 2020 tapahtuman järjestelyt olivat jo loppusilausta vaille valmiit. Artistikattaus oli naulattu lukkoon hyvissä ajoin ja lavalle olivat saapumassa: Eesaun Kädet, Tim Creole & Hot Rods, Devil Dog Road, Joni Ekman sekä Tumppi Varonen & Problems...sitten iski pandemia.

Koko homman mielekkyyttä pohdittiin pohjamutia myöten, todeten että samassa veneessä ollaan niin monen muun toimijan kanssa. Päätetiin että periksi ei anneta joten... 

SEURAAVA RAUTAJÄRVI ROCK IV ROKATAAN RAUTAJÄRVEN RAUTAHOVISSA 16.9.2023

Kun alkuun päästiin ajateltiin potkaista tulille myös ensimmäinen Rautahovi Blues joka järjestetään 11.2.2023. Aloimme järjestää myös yksittäisiä keikkoja ja tapahtumia. Keikat ym. löytyvät sivuston "Tulevat Tapahtumat" osiosta. Ohjelma päivittyy tasaiseen tahtiin. Pyrimme tarjonnassa mahdollisimman monipuoliseen "jokaiselle jotain" konseptiin. Muista tapahtumista tietoa jaellaan Rautajärvi Rock somessa osoitteessa 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057859351243

Tapahtumien päänäyttämönä toimii v. 1957 valmistunut idyllinen, kunnostettu Luopioisten maamiesseuran talo Rautajärven Rautahovi. Talon yleisökapasiteetti on n. 400 hlö. Tapahtumailtoina Rautahovin baari on auki. Janoisten sankarina toimii v.2023 Kahvila-Ravintola Elotähkä. Talon ääni ja valotekniikka tapahtumissa on osaavissa, ammattimaisissa käsissä aina tapahtuman tarpeen mukaan. Lippuja tapahtumiin myy TIKETTI.fi sekä paikalliset yhteistyökumppanit KM- Järvikansa, Hilma & Olga sekä Kahvila Ravintola Elotähkä.

Rautajärven Rautahovi on vuokrattavissa yksityiskäyttöön juhlatilaisuuksiin. Myös kaluste sekä astiavuokraukset onnistuvat talon ulkopuolisiin juhliin.  

Lisäinfo vuokrauksesta: www.rautahovi.fi

- ELÄVÄN MAASEUDUN PUOLESTA -